Ikke alle nyheter behøver å være dårlige

Ikke alle nyheter behøver å være dårlige

Om du ser eller hører på nyhetene på TV eller radio – eller om du åpner noen av de største nettavisene her i landet – så vil du nok se en rød tråd. Det virker som om verden er full av sorg og elendighet, og det kan føles som om det ikke finnes noe håp. Men det er heldigvis ikke så ille som det kanskje virker som, det er bare det at dårlige nyheter dessverre selger bedre enn gode nyheter gjør. Det trenger allikevel ikke å bety at du må la det ødelegge dagen din.

Ting går allikevel fremover

Det skjer faktisk mye bra i verden hver dag, både her hjemme og på resten av planeten. Du må bare vite hvor du skal lete for å finne det ut. Uansett om det gjelder store fremskritt i medisin og helse eller det gjelder små teknologiske fremskritt som gjør hverdagen vår enklere og bedre. Blant gode nyheter for øl-frelste ser vi for eksempel at nye “smarte” ølbrikker som lar deg finne informasjon fra bryggeriet ved hjelp av mobilen din. Og blant mindre hverdagslige nyheter kan vi lese inspirerende saker som at Mexico CIty har forbudt å holde delfiner i fangenskap. Eller at en bakterie som spiser metan nettopp er oppdaget, og at denne kan være med på å redde atmosfæren vår i fremtiden.

Mer positivt enn negativt

Teknologiske fremskritt har selvfølgelig sine baksider. Vi finner stadig raskere og mer effektive måter å ramme flere mennesker på i krig, og det blir lettere og lettere for uvedkommende å overvåke livene våre. Men alt i alt kan man vel si at ny teknologi har tilført livene våre mer positivt enn negativt. Har for eksempel du eller barnet ditt en sykdom eller plage du er nysgjerrig på kan du prate direkte med en lege over video på Kry.no. Og det finnes ikke grenser for hvor mange apper der ute som kan hjelpe deg å holde deg i form, hjelpe barnet ditt å lære, eller la deg finne og sammenligne forskjellige tilbud og tjenester du måtte trenge.

astrology