Hvordan bruke høsten godt?

Hvordan bruke høsten godt?

Høsten er tid for mye aktivitet etter en lat sommer. Også nyhetene kan hvile litt mens man kjører på for å finne den rette balansen mellom de late sommerdagene og den litt mer kjølige starten som høsten representerer. Aktivitet er et stikkord om man skal velge å koble litt av etter at man starter på jobb og da er det å gå turer en veldig enkel måte å komme seg i gang. Det er godt for kroppen, sjela og hjertet å komme seg ut av sommerbobla på best mulig vis.

Turer kan gi motivasjon

å gå Norge på langs er ikke noe du gjør på en ettermiddag. Det kreves litt planlegging før man legger ut på en slik tur. Men for oss kanskje litt mer “godt vante”, kan det være smartere å heller traske en tur ut i den nære bymarka eller noe lignende. Selv en liten spasertur kan være nok til å gi god motivasjon for en lang og mørk høst med jobb, barnehage eller hva det måtte være som opptar en etter sommeren. Det er uansett viktig at man får litt mosjon og da er det viktig at man har et utstyr som er tilpasset – skal du gå lange turer i fjellet må du for eksempel ha fjellsko. Er det byturer, bør joggeskoen være lett tilgjengelige.

Viktig å sjekke været

Man bør alltid, uansett, være både godt skodd og kledd for turer, enten det er korte dagsturer, lengre overnattingsturer eller en spasertur i gata. Nyhetene finner du uansett etterpå, men sjekk gjerne først været før man går ut. her bør man ikke ta lett på noe som helst før man vandrer ut i den norske naturen på høsten. Norges klima er jo kjent for å være veldig værbitt om høsten, da de fleste høststormene tar til. Det er ikke sjeldent at forsikringsselskapene må punge ut store summer i erstatning fordi Vårherre plutselig endret væremåte og kjørte på med litt uvær. Følg alltid med på nyhetene før du iallefall legger ut på lengre turer. Det kan berge liv.

astrology