Innovasjoner og produktnyheter fra snusmerker

Innovasjoner og produktnyheter fra snusmerker

Snus er et populært alternativ til røyking, som gir brukerne en nikotinopplevelse uten å brenne tobakk. Snus-markedet er i stadig utvikling, og produsentene kommer med nye innovasjoner og produktnyheter for å tilfredsstille kundenes behov og preferanser.

Nye smaker fra Skruf

En av de mest kjente Snus-merkene i Norge er Skruf som har et bredt utvalg av produkter med ulik styrke, smak og format. Skruf har nylig lansert to nye smaker: Skruf Super White Fresh #4 og Skruf Super White Cassice #2. Begge er porsjonssnus i hvite poser, som gir en frisk og ren følelse i munnen. Skruf Super White Fresh #4 har en sterk mintsmak, mens Skruf Super White Cassice #2 har en mildere smak av solbær. Disse nye smakene er perfekte for de som liker en fruktig og forfriskende snusopplevelse.

Designendringer hos General

General er et annet populært Snus-merke, som har en lang historie og tradisjon i Norge. General har nylig gjort noen designendringer på sine produkter, for å gjøre dem mer moderne og tiltalende.

Kampanjer fra Epok

Epok er et relativt nytt Snus-merke, som skiller seg ut med sine hvite tobakksfrie porsjoner. Epok har nylig lansert en kampanje, der de gir bort gratis prøvebokser av sine produkter til nye kunder. Kampanjen gjelder for alle Epok-varianter, som har ulik styrke og smak.

astrology